This is the heading

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Dzień 1
2025-02-25
Dzień 2
2025-02-26
12:00 - 13:30
Restauracja

REJESTRACJA & OBIAD

13:30 - 15:30
Sala Kongresowa, pięrwsze piętro

Część I Zarządzanie i produkcja mleka w automatycznym systemie doju – globalne doświadczenia

Huw McConochie, Zinpro
Specjalistą ds. żywienia w dziale techicznym, Zinpro.
Adriano De-Sainz, Cargill
Adriano De Sainz Simpson, Cargill Włochy

Adriano De-Sainz – Cargill, Huw McConochie – Zinpro

15:30 - 15:50
Foyer

PRZERWA KAWOWA

15:50 - 16:50
Sala Kongresowa, pięrwsze piętro

Część II Pomysł na automatyczny dój – i co dalej? Doświadczenia lokalnych specjalistów

Irmina Newlacil, Cargill
Starszy specjalista ds. żywienia bydła, Cargill
Barbara Rucka, Cargill
Specjalista ds. automatycznych systemów doju, Cargill

Irmina Newlacil, Barbara Rucka – Cargill

16:50 - 17:10
Foyer

PRZERWA KAWOWA

17:10 - 18:10
Sala Kongresowa, pierwsze piętro

Część III Czy długowieczność ma znaczenie?

Prof. dr hab. Włodzimierz Nowak, UP Poznań
Katedra Żywienia Zwierząt, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

prof. dr hab. Włodzimierz Nowak, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

18:10 - 20:00
Foyer, pokoje hotelowe

CZAS WOLNY

20:00 - 03:00
Sala Bankietowa

KOLACJA BANKIETOWA

06:30 - 09:00
Restauracja

ŚNIADANIE

09:00 - 11:00
Sala Kongresowa, pierwsze piętro

Panel ekspercki oraz Klub Robotowy - wymiana doświadczeń Polska, Włochy, Węgry

11:00 - 12:00
Recepcja

WYMELDOWANIE